Reisblog

Waarom ook een reisblog bij Tekstenwereld? Al tijdens mijn opleiding HBO Tekstschrijven, kreeg ik een baan als eindredacteur bij Vakblad Reisburo. Naast het redactie-werk in Nederland, ging ik ook regelmatig op persreizen en bezocht ik talloze pers- en netwerk-events. Dit varieerde van korte tripjes in eigen land naar meerdaagse reizen in Europa, Azië en de Caribbean.

Reisblogs van Tekstenwereld:

Met genoeg reiservaring en altijd honger naar meer reisavontuur, was ook na deze baan ‘schrijven over reizen’ een logische keuze. Er liggen nog vele reisverhalen op de schappen. Deze zullen ook hier als reisblog te lezen zijn.

Kijk ondertussen voor alle reisfoto’s en avonturen op mijn Instagram.

  • Fietsen in Zuid-Moravië tussen wijn, cultuur & natuur
    Zuid-Moravië is een verrassend gevarieerde regio in het zuiden van Tsjechië. Dit gebied grenst aan Slowakije en Oostenrijk. Hier vind je uitgestrekte wijnvelden, historische monumenten, prachtige barokke kastelen en onaangetaste natuurparken. […]
  • Tekstenwereld is ambassadeur van WelkomTeruginNL
    Tekstenwereld is een van de ambassadeurs van WelkomTeruginNL en zal via Instagram regelmatig een bijdrage leveren om Nederland op de kaart te zetten als toeristische bestemming.
  • Op avontuur in Spitsbergen!
    In februari 2020 kon ik eindelijk een streep zetten door mijn hoogst geplaatste bucketlist-bestemming; Spitsbergen! Op het reisprogramma stond onder meer: Sightseeing Longyearbyen Husky sledetocht IJsgrot bezoeken Sneeuw scootertocht naar […]

Interesse of meer informatie? Neem contact met mij op!


Tekstschrijven, Eindredactie, Communicatie en PR? Dit is Tekstenwereld!

Laura van den Biggelaar – Content Creator