Tekstenwereld is ambassadeur van WelkomTeruginNL

    Tekstenwereld - WelkomTeruginNL ambassadeur

    Welkom terug in Nederland.

    De Nederlandse toerisme- en gastvrijheidssector zijn heel hard getroffen door de coronacrisis! Daarom is de campagne #WelkomTeruginNL in het leven geroepen.

    Met dit initiatief worden Nederlanders opgeroepen om op ontdekkingsreis te gaan in Nederland. Of dit nu in de eigen stad of het dorp is, in de regio of op een avontuur in een onbekend deel van het land.

    Toerisme & recreatie in Nederland

    De bedoeling van de campagne is om in korte tijd een kettingreactie te ontketenen om bewustwording te creëren voor de toerisme- en recreatiemogelijkheden in Nederland. Want ook dichtbij huis zijn er onvermoede locaties, verhalenvertellers op markante plekken, avontuurlijke activiteiten en ongekende vakantiemogelijkheden.

    Op deze manier dragen we een steentje bij aan de lokale en nationale economie, steunen we ondernemers én ontdekken we hoe veelzijdig en bijzonder Nederland is.

    Tekstenwereld is een van de ambassadeurs van WelkomTeruginNL en zal via Instagram regelmatig een bijdrage leveren om Nederland op de kaart te zetten als toeristische bestemming.

    Laura vd Biggelaar“Waar ik echt blij van word? Water! En wat heb ik dan een geluk in Nederland! Ik geniet van een wandeling door de Uiterwaarden langs de Rijn of uitwaaien op het strand aan de Noordzee. Maar écht blij word ik van Friesland. De witte zeilen tussen de groene weilanden met statige boerderijen, de uitgestrekte Friese meren, het eindeloze strand op de prachtige Waddeneilanden en het varen door de schattige dorpjes en verrassend leuke steden…”

    Meer info: welkomterugin.nl

    Posted in: