• image

Wageningen heeft eigen stadsglossy

WAGENINGEN – Proef Wageningen Magazine, de stadsglossy van Wageningen, is vrijdag officieel gelanceerd in het Heerenstraattheater in aanwezigheid van diverse participanten en geïnterviewden. Het eerste exemplaar werd door makers Kees Stap en Laura van den Biggelaar aangeboden aan Burgemeester Geert van Rumund.
Proef Wageningen Magazine gelanceerdCover Proef Wageningen Magazine 1

Proef Wageningen Magazine staat vol met verhalen en foto’s over Wageningen en haar inwoners. Zo wil studente Tutku Yuksel met vriendinnen Tanja Meeuwsen en Emmy Nannes een flinke dosis nieuw leven in het centrum blazen. Droomt Sofia Dragt van een optreden op het hoofdpodium op 5 mei. Zou Hans van der Beek niets liever willen dan de historie laten herleven rondom de Bergpoortbrug. Toont Arjan Vriend twee nieuwe Klompenpaden en is de wens van senioren vervuld met een mooi biljartcentrum in De Pomhorst.

Gratis magazine
Proef Wageningen Magazine is vanaf nu (en zolang de voorraad strekt) gratis verkrijgbaar bij o.a.: de bblthk, Van den Biggelaar, Columbus, Gemeentehuis en Stadskantoor, De Kater, De Oude Tol, het Heerenstraattheater, HEMA, Junushoff, Kniphorst, Matser, Modehuis de Windt en Van der Zandt Keukens. Proef Wageningen Magazine is ook via internet te lezen op: www.proefwageningen.nl/magazine.

 Over Proef Wageningen Magazine
Proef Wageningen Magazine schrijft en fotografeert over Wageningen en haar inwoners en besteedt aandacht aan kunst, historie, sport, wetenschap en lokale ondernemers. Ook koken, mode, winkelen en manier van leven komen aan bod. Wageningse prominenten en onbekende Wageningers komen aan het woord en spraakmakende columnisten geven hun kijk op Wageningen. Het magazine verschijnt vanaf nu in het voor- en najaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *