Ook dit is Tekstenwereld!

Tekstenwereld is inzetbaar voor alle vormen van Content Creation; van bloggen en tekstschrijven tot communicatie & PR. Naast Tekstenwereld is Laura co-founder van nog 2 labels: Travelvibe & Proef Wageningen Magazine. Ook dit is Tekstenwereld:  

 

travelvibe-logo

Travelvibe.nl: Hét 30 plus reisblog
TRAVEL | HOTSPOTS | MUST HAVES

Webredactie, bloggen, social media, PR & fotografie

Travelvibe is hét reisblog voor 30 plussers, een doelgroep die niet het hele jaar de wereld over kan reizen. Een groot deel koestert nog steeds het ‘travellers-gevoel’. Ze reizen graag én goed wanneer het wél uitkomt en doen dit meestal binnen Europa. 30 Plussers hebben over het algemeen wel wat te besteden en gaan er 100% voor. Deze groep laat zich graag inspireren door reisverhalen, ervaringen, hotspots en gadgets. Laura is co-founder van Travelvibe.


Proef Wageningen Magazine - TekstenwereldMagazine maken: Hoofdredactie, Eindredactie, Tekstredactie

Proef Wageningen Magazine is hét stadsmagazine van Wageningen. Proef Wageningen Magazine schrijft en fotografeert over Wageningen en haar inwoners. Tekstenwereld is co-founder van het magazine en verzorgt hoofdredactie, eindredactie en reguliere tekstredactie. Nieuwsgierig? Lees hier de digitale edities: Proef Wageningen Magazine